27/12/17

Το DAESH καλεί τους μοναχικούς λύκους σε αιματοκύλισμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς


Μήνυμα στους «μοναχικούς λύκους», τους οποίους καλεί σε νέο αιματοκύλισμα, στέλνει το Ισλαμικό Χαλιφάτο (DAESH) με βίντεο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε χθες 26 Δεκεμβρίου από πυρήνες του DAESH στη Σομαλία διανεμήθηκε αμέσως σε πλατφόρμες του διαδικτύου και των social media από λογαριασμούς προσκείμενους στο Ισλαμικό Χαλιφάτο. Στο διάρκειας 7 λεπτών βίντεο, ένα μαχητής του Ισλαμικού Χαλιφάτου  μιλώντας στα Αγγλικά καλεί τους «αδερφούς» να «καταδιώξουν» τους άπιστους στις χώρες της Δύσης τις εορταστικές ημέρες και συγκεκριμένα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα καλεί τους «αδερφούς» του, όπως τους αναφέρει εκείνος, να χτυπήσουν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εκκλησίες καθώς και Χριστουγεννιάτικες αγορές, ακόμα και αν βρίσκονται εκεί παιδιά. Ενώ στοχοποιούν ακόμα και τον Πάπα.

Μάλιστα στο βίντεο έχουν δημιουργήσει με εφέ μια έκρηξη στις στις όχθες του ποταμού Τάμεση στο Λονδίνο, εκεί που κάθε χρόνο μαζεύονται χιλιάδες άνθρωποι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στοχοποιόντας έτσι άμεσα το Λονδίνο για επίθεση τη συγκεκριμένη ημέρα.Στις πρώτες σκηνές του βίντεο παρουσιάζεται ένα αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε ένα πλήθος ανθρώπων, ενώ στη συνέχεια ένα εκτροχιασμένο τραίνο.

Στη συνέχεια δείχνει εικόνες από «γλέντια» δυτικού πολιτισμού, στα οποία άνθρωποι πίνουν αλκοόλ, πράγμα που απαγορεύεται αυστηρά στο Τζιχαντιστικό καθεστώς.

Όπως αναφέρει η «Mirror» το επίπεδο συναγερμού είναι στο «αυστηρό», πράγμα που σημαίνει ότι μια τρομοκρατική επίθεση είναι «πολύ πιθανή».

Το DAESH απειλεί να στοχεύσει το Λονδίνο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η έκρηξη στις όχθες του Τάμεση


Στο βίντεο παρουσιάζεται ως απειλή και ο εκτροχιασμός τρένων.

                              Αλλά και επίθεση με αυτοκίνητο σε πλήθος κόσμου.Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία προειδοποιεί  όσους ταξιδεύουν στην Ευρώπη να «επαγρυπνούν», ειδικά εκείνοι που θα συμμετάσχουν σε ανοιχτές εορταστικές εκδηλώσεις την Πρωτοχρονιά.


Geopolitics Editorial TeamΔιαβάστε επίσης: Περί Τρομοκρατίας==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας